Bing en Bibi alfabet bladen

9 oktober 2016

Gisteren lieten we jullie onze supermooie, megagrote alfabetposter al zien. Maar er is meer! We hebben met diezelfde drukletters ook alfabetbladen gemaakt. Die bladen kun je zelf printen en dan een mooie fantastisering mee maken. Bijvoorbeeld van Bing en Bibi of Gieg of van jezelf of van de hond van de buren of van wie of wat dan ook. Gewoon, hoe jij vindt dat diegene eruit ziet of zou moeten zien. Laat je ze ook aan ons zien?

Hieronder vind je kleine versies van alle alfabetbladen. Klik erop om naar een grotere versie te gaan. Die kun je dan printen door eerst met je rechtermuisknop te klikken, Afbeelding opslaan als te kiezen om het bestand op een voor jou handige plek te zetten waarna je het daar vandaan kunt printen. Daarna kun je je er helemaal op uit leven. Wij zijn benieuwd!

Alfabetblad-BAlfabetblad-CAlfabetblad-DAlfabetblad-EAlfabetblad-FAlfabetblad-GAlfabetblad-HAlfabetblad-IAlfabetblad-JAlfabetblad-KAlfabetblad-L Alfabetblad-MAlfabetblad-N Alfabetblad-O Alfabetblad-P Alfabetblad-QAlfabetblad-R Alfabetblad-S Alfabetblad-T Alfabetblad-U Alfabetblad-V Alfabetblad-W Alfabetblad-X Alfabetblad-Y Alfabetblad-Z

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie