Oma op de kast

12 oktober 2016

Het is kinderboekenweek en wij hebben voor jullie ons eigen kinderboekenweekgeschenk! Een Bing en Bibi verhaal over de oma van Bing en Bibi. Ze heet oma Thea en is op z’n zachts een aparte oma te noemen. Is jullie oma altijd rustig, verstandig en voorspelbaar? Nou, oma Thea niet. Die haalt namelijk nog wel eens streken uit waarvan haar familie heel erg hard moet zuchten. Net als een tijdje terug. Toen vonden Bing en Bibi hun oma boven op een kast. Wat ze daar deed? Dat kun je dus lezen in dit verhaal.

Via deze link (dus hier klikken) ga je naar een pagina waar je een pdf bestand kunt downloaden. Veel browsers doen dit automatisch, dus kijk ook vooral in je downloads map als er niets lijkt te gebeuren. Dit bestand kun je afdrukken, maar ook op een tablet of e-reader lezen. Als je wilt fantastiseren in het verhaal, dan is afdrukken de beste optie. Je tablet of e-reader wordt er niet blij van als je op ze tekent…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie