Het taartjesrestaurant van Tante Toos

24 maart 2017

Dit weekend is Emma in de Oude Suikerfabriek van Zevenbergen te vinden om een nieuw verhaal voor te lezen. Een Bing en Bibi verhaal over Tante Toos. Tante Toos heeft een taartjesrestaurant waar ze zelf ook graag gebruik van maakt. Bing, Bibi, Dino en Zaza gaan er natuurlijk graag regelmatig op bezoek. Maar bij het meest recente bezoek blijkt dat er een probleem is. Bing en Bibi zouden Bing en Bibi niet zijn als ze niet zou proberen haar te helpen. Of dat lukt? Je kunt het horen tijdens Een Bietje Koekoek of zelf lezen via deze pagina.

Via deze link (dus hier klikken) ga je naar een pagina waar je een pdf bestand kunt downloaden. Veel browsers doen dit automatisch, dus kijk ook vooral in je downloads map als er niets lijkt te gebeuren. Dit bestand kun je afdrukken, maar ook op een tablet of e-reader lezen. Als je wilt fantastiseren in het verhaal, dan is afdrukken de beste optie. Je tablet of e-reader wordt er niet blij van als je op ze tekent…

 

Geef een reactie