Rapapa... rapapa! Met gepaste trots en tromgeroffel kondigen we hierbij het eerste boek van Bing en Bibi aan:  Bing en Bibi en het Duistere Bos.

Het boek ligt nu in de winkels. Wil je het boek zo snel mogelijk in huis hebben? Rechtstreeks bij de uitgeverij bestellen kan via deze link. Zij zorgen dan dat je het boek per omgaande thuis gestuurd krijgt. Je kunt het natuurlijk ook kopen bij je eigen boekhandel of bestellen via bol.com.

Bing en Bibi en het Duistere Bos is een kinderboek, maar niet zomaar een kinderboek. Hieronder lichten we alvast een tipje van de sluier op. Klik op de voorkant voor een digitaal inkijkexemplaar.

bing-en-bibi-front

Bing en Bibi wonen met hun familie op een bijzondere plek in een bijzonder huis met bijzondere huisgenoten. Het soort huis waar jij vast zou willen wonen! Maar dat is niet altijd zo geweest.

Op een dag gebeurt er iets waardoor het leven van Bing en Bibi voor altijd verandert. Hun huis wordt namelijk heen en weer geschud door een heuse reus. De reus is gevlucht uit het bos waar hij woonde en weet niet waar hij naar toe kan. Natuurlijk aarzelen Bing en Bibi geen moment en bieden aan te helpen. Wat volgt is een spannend avontuur in bedreigde bossen met pratende dieren en ronduit gevaarlijk achtervolgingen.

En weet je wat het leukst is? Alle kinderen met een berg fantasie mogen mee en jij dus ook!

Bing en Bibi is een spannend boek voor kinderen van ongeveer 8 tot 10 jaar. Daarnaast is het een avontuurlijk voorleesboek voor jongere kinderen. Het is anders dan de meeste boeken want het is nog niet af. Het verhaal is er wel, maar de tekeningen niet helemaal. Wij willen namelijk liever zien wat er in JOUW hoofd gebeurt. Dus pak je potloden, stiften, verf, wat je maar wilt gebruiken en ga mee op avontuur met Bing en Bibi. Of ga gewoon lezen, mag natuurlijk ook, wat je wilt...

Bing en Bibi werd geschreven door Emma Storris. Meer informatie over Emma vind je hier.
De illustraties werden gemaakt door Jans Teen. Meer informatie over Jans vind je hier. 
Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren Bewaren